| Вiтаю, дружа! |
| увайсьцi | зарэгiстравацца |
| Каго можна назваць народным? створаны: 11.08.2006, абноўлены: 25.08.2006 01:52, камэнтароў: 18 На невялічкім плебісцыце Нашай Нівы найбольшую колькасьць галасоў атрымаў паэт, якога масавым ніяк не назавеш: Алесь Разанаў (14) Генадзь Бураўкін (11) Ніхто (9) Уладзімер Арлоў (7) Іван Пташнікаў (5) Віктар Казько (4) Андрэй Федарэнка (3) Данута Бічэль, Анатоль Вярцінскі, Уладзімер Някляеў, Адам Глёбус, Юры Станкевіч, Сьвятлана Алексіевіч і Сяргей Законьнікаў (па 2). бураціну Дзякуй, тарціл? юрась на радасьць вашая спрэчка з глёбусам цалакам выветрылася на момант 11.08.2006 22:40 з маёй галавы. і што цяпер героі гэтай казакі мусяць згадвацца выключна ў кантэксьце вашай спрэчкі?! я меў наўвеце лукашэнку. калі што выбачайце вось вам случаі ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? бураціну напiсаў a ў hien? 11.08.2006, 22:40 гэты мой пост мае дачыненьне да тэмы толькі гэтага форуму й аніякім чынам ня ня меў на мэце быць упісаным у кантэкст спрэчкі адама глёбуса зь юрасём барысевічам. але каці гэткае здарылася прашу прабачэньня ў юрася барысеча. Ды ладна, Яўген, я не ў прэтэнзіі. Бураціна ў той казцы станоўчы пэрсанаж. Адзін з лепшых фільмаў "Беларусьфільма". Бальшыня акцёраў-лялек там - мае аднагодкі. Калі казаць па тэме, то мне найбольш народным пісьменьнікам з гэтага сьпісу ўяўляецца Сьвятлана Алексіевіч. Яе часта папікаюць, што піша на расейскай мове і рэдка прамаўляе слова "Беларусь". Аднак калі б атрымала і прыняла тытул народнага пісьменьніка Беларусі - пачала б пісаць і выступаць крыху інакш. У нас яшчэ не было народнай пісьменьніцы. Калі не Алексіевіч, дык Іпатава. Ты глядзі, Барысевіча на жэншчын пацягнула. А ўсе хто чытае "літару" ўпэўненыя, што яму мушчыны болей да спадобы. Тыповы прыём сеткавых сэксотаў - пераводзіць гаворку (стрэлку) з тэмы на асобу апанэнта. Гэта ня я цікаўлюся мужчынамі, гэта Вам не цікавыя жанчыны. Наконт Іпатавай. Ужо і газэта такая ёсьць - "Народная воля". АЛЕСЬ РАЗАНАЎ: “У САПРАЎДНАЙ ТВОРЧАСЬЦІ НЯМА НІ МУЖЧЫНАЎ, НІ ЖАНЧЫНАЎ, А ЁСЬЦЬ ЦЭЛЫ СЬВЕТ…” Гадоў 11 таму размаўляў зь Нілам Гілевічам, тады намесьнікам старшыні Вярхоўнага Савета, задаў яму пытаньне пра званьне "народнага" - ці патрэбнае яно. Ніл Сымонавіч сказаў, што былі прапановы скасаваць такія тытулы, але дэпутаты збаяліся расправы (ня толькі маральнай) з боку ўганараваных пэнсіянэраў. Пагадзіўся, што можа зьявіцца новае званьне - "народнага палітыка". А я б таксама скасаваў гэтыя тытулы, бо аб'етыўна яны няслушныя. Станкевіч Данцову прапаноўваў? вось гэта аб'ектыўна Народны гэта той, пра якога больш гавораць па тэлевізіі. Па тэлефоне. Вольга Іпатава: «Няхай нас выносіць АМОН» www.nn.by/index.php?act=view&id=3485 Вы павiнны ўвайсьцi ў сыстэму або зарэгiстравацца (калi шчэ не зрабiлi гэтага), каб мець магчымасьць пiсаць камэнтары або навiны. |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|