| Вiтаю, дружа! |
| увайсьцi | зарэгiстравацца |
|
rydel: то бок магчымы глюкі угу :-( сапраўды, яны вельмі магчымыя: New link submitted Microsoft VBScript runtime error '800a0046' Permission denied /link_new.asp, line 27 Дзяк. Учора працавала, бтв. Зараз будзем разьбірацца. Голаўсуваньне таксама працюе "неадэкватна": Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Syntax error in INSERT INTO statement. /link_vote.asp, line 39 ці гэта я такі (выкрэсьлена самацэнзураю)? ну як, працуе? Зьміцер, не кранае балючую тэму. :(( З Sytax Error разабраўся з 3 хвіліны. А вось з перасылкай пошты - хер што атрымаецца. Я, напэўна, буду шукаць workaround - напрыклад, запісваць у тэкставы файл ці бд на сэрвэры і потым праглядаць. Карацей, "папаў" я. Заплаціў 40 даляраў за год. А госьцер аказаўся вельмі-вельмі-вельмі ненадзейным. Вісіць як чэлес у 90-гадовага імпатэнта. Зь 1 кастрычніка - ужо 15 гадзін даўнтайму (паставіў сабе назіральніка ад www.uptime.ru ). З перасылкай імэйла яшчэ горш. У іх быццам бы ёсьць чатыры кампанэнты для перасылкі - але яны ніводная не працуюць. І яны лянуюцца 5 хвілін выдаткаваць, каб паправіць некаторыя web server settings. :((( "CDONTS.NewMail" 'Error: Microsoft VBScript runtime error '800a0046' Permission denied 'Probable cause: IUSR_xxxx doesn't have permissions to write to SMTP folder(s) "Persits.MailSender" 'Error: Letter was not sent due to the following error: 550 not local host yahoo.com, not a gateway ("ASPXP.Mail") 'Error description: The socket replied unexpectedly. 'Expected: [250]. 'Returned: [550 not local host yahoo.com, not a gateway ]. 'Error Source: Adding the list of recipients ("JMail.SMTPMail") 'Error: The message was undeliverable. All servers failed to receive the message :((( Зьміцер, а гэта ўжо апошняя кропля: www.livejournal.com/talkread.bml?journal Што параіш? Зрабіць харакіры ці захапіць Дом Культуры Народнай Ірляндзкай Песьні і Пляскі? Аднойчы я "абразіў" аднаго "ліцьвіна", адказаўшы: "будзь памяркоўным, будзь беларусам". :-) Здаецца, яны абяцаюць што неўзабаве будзе: лепш , больш, хутчэй дый за тыя ж эўрыкі. Спадзявайся. Гэта не іронія, я сапраўды супраць брутальных дзеяньняў. (Дарэчы, гэта не я табе адказаў на пытаньне пра прымаўку :-) Ясна. Мне падалося так, бо, наколькі памятаю, ты аднойчы таксама ў клічным склоне ўжыў "Рыдля". Я думаю, правільная вэрсія клічнага склону ў дадзеным выпадку "Рыдлю". Але сам ня ўпэўнены. Гэты "штрышок" нагадаў пра цябе, але аказалася сьлед быў памылковы. :) Што да САБЖу, памяркоўнасьць памяркоўнасьцю, але ж я хачу надзейны сэрвіс і грошай шкада карацей, думаю Linux. Вы павiнны ўвайсьцi ў сыстэму або зарэгiстравацца (калi шчэ не зрабiлi гэтага), каб мець магчымасьць пiсаць камэнтары або навiны. |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|